onsdag 24. februar 2010

Endelig kan vi puste lettet ut...

Idag har MamMaria vært igjennom en stor operasjon der de har fjernet en stor tumor på Hypofysen. Operasjonen gikk heldigvis bra og vi fikk besøke henne i ettermiddag. Hun var sliten og rimelig ruset så det ble ikke så langt besøk. Wilma syns det var spennende å dra i alle ledningene som var festet til kroppen hennes og det kunne jo blitt katastrofalt :) Vi skal besøke MamMaria i morgen, da er hun sikkert i bedre form. Deilig at det er over nå, var tungt å vente alle timene som operasjonen tok. Er så glad vi har så flott familie og fine venner som er der for oss. Tusen takk, alle :)
Wilma er i litt bedre form, krysser fingrene for en hel natt med søvn i dag....

4 kommentarer:

  1. Å, så bra at det gikk så fint!! Hvilket sykehus er hun på? Må hilse så masse fra oss altså, så håper jeg vi sees veldig snart!!! Gi Maria en stor klem fra oss, og snuppa da så klart! Stor klem

    SvarSlett
  2. Hun ligger på Riksen :) Blir veldig glad for besøk :) Skal gi henne en stor klem fra dere jeg! Sees snart, snuppa!

    SvarSlett
  3. Kanskje vi skal dra dit sammen på lørdag eller noe? Hadde vært koselig og besøke henne :)

    Ser Wilma har blitt syk igjen og:( Uff.. Håper hun blir fort frisk igjen da.. Må hun ta astmamedisinen sin mer da? :( Gi god bedring klem fra meg da :O)

    SvarSlett
  4. Det kan vi gjøre vettu :) kan ringes nærmere og avtale! Ja, Wilma er på en ny runde med bronkiolitt...puh, sist gang varte det i nesten 3 uker..Gir henne både astmamedisin og hostesaft nå, høres ut som en 90 åring med Kols..:)
    Sees på lørdag da! Hils godtrollene mine :)

    SvarSlett