fredag 2. juli 2010

Idyll...

Vi storkoser oss her på hytta! Tirsdag tok vi turen til Sverige for å shoppe litt så nå er kjøleskapet fullt av masse deilig mat og smuglersaker :) Wilma plasker rundt i det lille bassenget sitt og krabber rundt i gresset på jakt etter kongler. Onsdag kom mormor og besten på besøk, det var kos! Da ble det litt hvitvin i kveldssolen :) Igår fikk vi besøk av Katrine, Trine, Tille Sofie og Lars Kasander og det var stor stas for både liten og store. Hele dagen koste vi oss på stranda (mamma Lone var den eneste som turte å bade..) og på kvelden grillet vi deilig mat og straks de små var i seng så kunne de store sprette vindunken og kose seg litt ekstra :) Det ble tydelig litt for mye kos i går så for de som hadde tidligvakt ble det en tung start på dagen..Idag har det blåst litt her, men vi klarte noen timer på stranda allikevel.
Dagene går altfor fort når man koser seg sånn, men vi har enda noen dager til å nyte...Får bare håpe været holder seg like bra som nå :) I morgen kommer onkel Kris, tante Vero og Matheo og Isabelle på besøk, det gleder vi oss til! :)
Lille strandløven vår
Deilig!!
Skjønne Wilmaen
Smil til fotografen
Viktig med drikke i varmen
Tre gode venner og en søt gris..
Jentene koser seg i varmen
Klar for en dukkert igjen
Danse litt med MamMaria..
..og kose litt med mamma Lone før leggetid..

1 kommentar:

  1. Det ser skikkelig herlig ut! Vi gleder oss masse til vi skal besøke dere i morgen :o) Skal bli deilig med litt strand! Og vi skal bade! Hihi :D

    SvarSlett