søndag 24. oktober 2010

Fra Hompetitten til bakvendtland..

Denne helgen har vi hatt en helg i gå-sakte-tempo! det trengte vi alle 3!!
Fredagen koste vi oss hos gjengen i Tomter og Lillehjertet fikk lekt litt med søskenbarna sine og arvet masse fint tøy av Isabelle :)
Lørdag dro vi til byen i det deilige høstværet, mammaene fikk shoppet litt og spist deilig lunsj og så dro vi på Prøysenstund på Gyldendal. Det var datteren til Alf Prøysen, Elin, som sang og spilte masse koselige Prøysensanger. Lillehjertet koste seg med August og Gu`mor Tale og satt som et tent lys og klappet i hendene :) Lillehjertet våknet i 01 tiden og kastet opp, noe hun fortsatte med etpar timer og resulterte i følgende skift: 3 lakener, 2 puter, 3 pysjer, en Bambi og 2 håndklær..Stakars liten..Sikkert en runde med omgangssyke, så vi krysser fingrene for at de voksne slipper unna...omgangssyke er det verste som finnes!!

Idag har vi kost oss inne for det meste, men var en liten tur ute og lekte i høstløvet. Lillehjertet syns det er veldig stas med "sniii"(dvs rimet som ligger på gresset) Hun prøver å plukke det opp og sier fascinert "kaldt" mens hun lukter og smaker litt :)
MamMaria laget verdens beste middag, kalkunfilet og Waldorfsalat..mmm :) Nå er gullet på vei i seng og mammaene skal kose seg med tv og smågodt..deilig helg!!

koser oss med Prøysen

Lillehjertet og August synger Prøysen

Høst!!

Lillehjertet digger høsten

Moro med løv

På søndagsbiltur

2 kommentarer:

  1. Så fin dressen var til henne:) Den passet jo veldig fint da.. Litt småtrist at ikke snuppa mi passer i den lenger.. Hehe.. Men veldig fint at kusina fik brukt den istedet da! Hehe! Så koselig ut på prøysen-stund.. Mon tro om min lille Matheo hadde sittet så pent og pyntelig som Wilma..:P Ser ut som dere hadde det veldig fint. Klem

    SvarSlett
  2. Stakkars liten som ble så dårlig... :( Håper hun blir fort frisk, og at dere andre slipper unna!! Gi en stor klem fra tante <3

    SvarSlett