torsdag 12. november 2009

Første gang hos doktormannen...:(

Idag måtte vi ta med lillehjertet til doktormannen...Hun har vært så snørrete og tett lenge og i går hostet hun til hun kastet opp over hele Mamma Lone..Han hørte ingenting på lungene hennes så det var bra, men surklingen likte han ikke og måtte ta noen neseprøver. Lillehjertet var kjempeflink, smilte og skravlet til doktoren....Det varte til.....dumme doktordama skulle stikke hjertet vårt i fingeren....den lille fingeren fightet imot, men doktordama var streng. Den lille tøffingen vår skrek til og sendte ulme blikk på doktordama. Blid som hun er så varte det ikke så lenge og det nydelige smilet hennes glimtet frem under de tårevåte øynene :)

Dagen ble avsluttet med deilig middag hos "tante" Laila der lillehjertet før første gang viste frem sin skeptiske side...Hun hylte til hver gang snille, gode Laila viste seg...Minnet hun kanskje litt om doktordama?? Hun ble til slutt seg selv igjen og endte opp på fanget til Laila og lo da Fantorangen kom på tv! :) Fantorangen er storfavoritt, så der har vi en potensiell julegave ;)




1 kommentar:

  1. Sååå flink hun var <3 Skjønner godt at hun ikke syns at doktordama var noe snill da altså;) Hihi.. Men syns hun var kjempef-link jeg :o) Man skal da ikke godta alt heller..hihi :o)

    Blir spennende når svar fra blodprøven kommer da.. Håper ikke de finner noe, men at hun heller blir fort frisk snart:)

    Klem klem

    SvarSlett