mandag 23. november 2009

To små hvite riskorn....

Etter en laaaang flytur landet vi etterhvert i Krabi på fredag. Wilma sjarmerte hele flypersonellet og sov seg igjennom store deler av reisen. Vi bor litt utenfor Krabi på et sted som heter Ao Nang. Alle Thaimenneskene skal plukke på Wilma og kose med henne, noe hun syns er heeeelt ok :) Hun skravler og smiler til de fleste! I går klødde hun fælt i munnen og da hun smattet i seg vannmelon fikk vi øye på to bittesmå hvite riskorn i munnen hennes...Wilma har TO SMÅ TENNER på vei opp! :)
Igår koste vi oss på stranden, det var litt overskyet og perfekt for de små som må få litt tid på seg til å avklimatiseres. På stranden her kommer det en haug med apekatter ut fra jungelen kl 17 og da kan man leke med de og gi de mat, stor stas!! :)
Idag leide vi en longtailboat og loffet ut til en liten øy som heter Poda Island. En idyllisk liten øy med hvite sandstrender og en kiosk uti vannet der vi kjøpte maiskolber og deilig frukt :)Vi snorklet og matet fiskene med loff, det var litt skummelt for Vilde, men hun hoppet uti etterhvert :) På kveldene putter vi hele gjengen (7 voksne, 3 barn, 2 vogner) i EN Tuk-Tuk og hviner innover til byen. Vi bor langt inni jungelen og deler av veien består av gjørme og sand så da synger vi "Hompetitten" hele veien nedover :) Masse deilig thaimat og iskald Singhaøl står på menyen hver dag. Wilma har begynt å spise brødskiver og koser seg med frukt, brød og melk.
En veldig kjip ting som har skjedd idag er at kameraet havnet i sjøen så for øyeblikket har vi ingen bilder å legge ut...vi jobber med saken...:(
Men vi koser oss veldig her, har allerede rukket å bli solbrente! :)













Wilma koser seg i varmen
På båttur..


Poda Island


Litt skummelt å mate fisken, de kom jo i hopetall!


Masse plass i EN Tuk-Tuk..:)

6 kommentarer:

  1. Ååå, det høres helt fantastisk herlig ut!! Og grattis med 2 riskorn i munnen til snuppelura:o) Høres ut som en fin tur så langt, og fortsett og blogge om hvordan det går med dere der;)
    Kjipt med kameraet deres foressten :( Håper ikke det ble ødelagt? TYPISK når dere er på ferie i tillegg!! Kose dere videre og skal hilse masse herfra fra hele gjengen i tomtær;) Stoor klem fra oss

    SvarSlett
  2. Ja, veldig kjipt med kameraet..det er nok ødelagt så styrer med forsikringen nå for å se om vi får det dekket så vi kan kjøpt et nytt...utrolig bittert..men greit at det skjedde nå, minnekortet tok også kvelden og det hadde vært kjedelig med flere hundre bilder på..:) Joda, tenner på vei..men hun sliter litt stakars, gjør nok vondt når de skal igjennom kjøttet for hun skriker endel..Hilse gjengen fra den solbrente gjengen her!! :)

    SvarSlett
  3. Hei!
    Herlig med små riskorn. Men du - da tror jeg dere bor like ved der vi bodde ... for der var det også apekatter i enden av stranda ...? Vi bodde på det fine hotellet rett før der alle longtailbåtene ligger!! Så trist med kameraet da!! Hils alle - spesielt lillegullet. Klem fra mormor

    SvarSlett
  4. Åh, det hotellet er kjempefint..vi var der og spurte om prisen da vi hadde tenkt å flytte..:) Vi bor ganske langt unna stranda, men har vært på den stranda med apekattene hver dag:) Veldig kjedelig med kameraet ja, skulle jo ta masse fine bilder av snuppa :( Wilma savner mormor, men har det veldig fint her-bader og koser seg i varmen :) Resten av gjengen hilser også! :)

    SvarSlett
  5. Åååååh - så utrolig herlig det ser ut. Skal si dere koser dere :-)
    Det er i godt å se at alt er vel og alle hjerter gleder seg.
    Ha en fortsatt DEILIG ferie!!
    Klem fra Ronny

    SvarSlett
  6. Hei kjære! Ja, vi storkoser oss her i varmen! Wilma digger å bade og tar seg noen laaange lurer i skyggen under palmene :) Håper alt er bra med deg og din kjære i Stavanger :) Må sees snart nå, altfor lenge siden også må dere jo hilse på gullet vårt! Klem fra 3 svette jenter

    SvarSlett