lørdag 3. april 2010

Teknisk museum!

Påskeaften tilbragte vi på Teknisk museum sammen med onkel Kris, tante Veronica og søtingene Matheo og Isabelle. Tror både små og store koste seg glugg, ihvertfall om vi skal tro Isabelle : " Tante, meg vil ikke reise herfra". :) Lillehjertet var mest fornøyd med såpebobleshowet. Da pekte hun og ropte "Ojjjj", men var mest opptatt av å flørte med en søt liten fyr på raden foran..:) Mye spennende å gjøre på Teknisk museum, onkel Kris ble litt engstelig etter test av hjertepumpa (det kom liksom ikke noe blod..) og MamMaria var svært fornøyd etter å ha knust Mamma Lone i vannpumpekraft (tilsammen laget vi forresten nok strøm til å spille Playstation i 1,1 sek....)
Etter at Lillehjertet hadde sovnet, latet mammaene som de var på hyttetur, da ble det rødt i glasset, snop på bordet og Canasta..Fant aldri ut hvem som vant for MamMaria var så feig at hun ymtet frempå om "uavgjort"...hørt slikt!?
Kjempefin dag med den fine familien vår, nå er det den første Camilla Läckberg-filmen som står på programmet, under dyna med et glass rødvin :) Deilig med hyttetur i byen også!






Matheo og Lillehjertet er fascinert av lys :)

To lyse hoder..

Og et lite lyst et...

2 kommentarer:

  1. Takk for en fin tur igjen dere =) Sånt må vi gjøre oftere! Prøvde å sende over bilder, men tok evigheter.. Hvis dere tar med minnekortet til kamera imorgen, kan vi legger over pc'en der, også får dere det derfra? Det går fortere :) Natta dere. Sees imorgen!

    SvarSlett
  2. Nydelig jente og høres ut som hun har hatt en topp dag med famile:)

    SvarSlett