søndag 18. april 2010

Tiden flyr...

På denne søndagen for akkurat 1 år siden våknet jeg med magesmerter...Lite ante jeg at i løpet av dette døgnet skulle vi endelig få møte det lille vidunderet vårt..Rart å tenke på at det er 1 år siden...Søndagen i fjor kjørte vi en liten biltur i det fine været, kjøpte oss is og prøvde å glemme smertene..Været var akkurat det samme som nå, sol og blå himmel..Utover kvelden ble smertene bare sterkere og kl 01 ringte vi sykehuset...Og mandag morgen lå den lille, vakre, perfekte skapningen på brystet mitt..sukk...Tenk hva dette året har gitt oss!! Og tirsdag blir Lillehjertet 1 år, noe som skal feires stort :) Hun gir oss så mye glede og det er ganske uvirkelig at noen man bare har kjent i 1 år, kan bety hele verden for deg :)
Vi har besøk av onkel Kristian i helgen og vurderer å kjøre en liten tur til Sverige...Får se hva dagen bringer. I skrivende stund tok Lillehjertet sitt første stødige skritt!!! Kanskje hun går til bursdagen på tirsdag! :)
Vi nyter ihvertfall hvert eneste sekund med Lillehjertet vårt og gleder oss til storfest på tirsdag :)


                                                        Lillehjertet vårt bare 1 dag..

                              Wilma og onkel Kristian i det nye slottet hun fikk av oss i bursdagsgave :)


Wilmas aller første skritt 2 dager før bursdagen!

5 kommentarer:

  1. Ja, tenk det!! Helt utrolig hvor fort dette året har gått.. Husker sååå godt når det var fødsel på gang hos dere..Og da virket det så lenge til vi også fikk møte vår lille prins.. Gleder oss masse til og feire den store dagen til lille snuppa :O)
    Klem

    SvarSlett
  2. Å, så flink hun er til å gå!!! Skikkelig stolte av henne vi nå!! Så moro hun begynte å gå før 1 års dagen sin :o)
    Stor klem fra tante og onkel :o)

    SvarSlett
  3. Ja skikkelig artig:) Hun går ikke HELT selv...men det regner vi med at kommer ganske snart:) Men....hvem er tante og onkel da?? :)

    SvarSlett
  4. Er meg som skreiv begge innleggene. Jeg orket bare ikke logge meg inn siste gangen.. Hehe:o) Gleder oss til å se dere igjen.. OG vi gleder oss til bursdag! :D Utrolig nydelig Wilma var, der hun stabbet bortover.. Hihi ;)

    SvarSlett
  5. hihi, tenkte egentlig at det var dere :) Ja, hun er ganske morsom når hun vagger avgårde..ikke helt stødig enda, må gjøre det når hun selv vil (det lille stabeistet) Gleder oss til å se dere på søndag! ikke lenge til vi skal feire prinsen heller nå! Herlighet som tiden flyr...

    SvarSlett