fredag 4. desember 2009

Så seilte vi inn i solnedgangen..

Idag ble vi hentet kl 0930 og kjørt ut til en diger yacht som skulle ta oss med til Phi Phi Island. På turen ut, som tar ca 2 t, var vi innom flere nydelige små øyer, blant annet Monkey Island der Wilma fikk treffe sine aller første apekatter :) Her fikk Wilma også prøve sin aller første neve med sand og syns ikke det var så moro å tygge på..Deretter gikk turen videre til Maya Beach, der de spilte inn filmen "The Beach"..En fantastisk nydelig øy med kritthvit sand og grønt, klart vann..Ble litt snorkling idag også, da mannskapet kastet ut loff ble vi omringet av vanvittige stimer med fisk. Den ene snudde rumpa til og bæsjet rett i dykkemaska til Mamma Lone :) På hjemturen fikk vi med oss en nydelig solnedgang mens vi drakk drinker og spiste kanapeer rundt bord med hvite duker og hvite stoler..Fantastisk opplevelse!!


Wilma er klar for båttur!


På Monkey Island møtte Wilma noen tøffe apekatter


Kjempemoro å grave i sanden


Koser meg!!


Dette er livet :)


..men så var det ikke så moro lenger..


Familieidyll:)


Vetle og Wilma leker med onkel Kristian og da er alt lov :)


Wilma og Mamma Lone i det deilige vannet på Monkey Island


Kulejentene:)



Kanapeer i solnedgangen


En nydelig dag med en perfekt avslutning i solnedgangen














2 kommentarer:

  1. Ser helt fantastisk ut!!!Veldig misunnelig!Hvis ikke løypa er lagt opp anbefales marinparken ved Ko Tao...kjempe flott! Kos dere videre:) Her er det snø
    klem fra Paula 2

    SvarSlett
  2. Ja, det er utrolig vakkert rundt omkring! Koh Tao har jeg hørt masse om, men spørs om tiden strekker til..På mandag skal vi rafte, det blir tøft :)
    Stor klem fra Paaaaaaula 1

    SvarSlett