lørdag 26. desember 2009

Wilmas første julaften

Da var Lillehjertets første julaften overstått og hun besto den med glans :) Vi dro til onkel og tante i Tomter og spiste julegrøt på formiddagen før vi dro innom å satte ned lys på grava til Morfar og endte opp på Siggerud hos mormor og besten. Her var det fullt hus, for å være nøyaktig var vi 11 voksne og 5 barn :) Vi spiste deilig juleribbe(svoren og sausen fikk toppkarakter). Wilma kunne desverre ikke få ribbe...men hun var veldig fornøyd med kjøttkakene sine :) Da vi hadde ENDEL gaver under treet tok vi en pause etter middagen og gikk igang med pakkeåpningen.......det er en historie for seg selv....her var det papir, bånd og til-fra lapper i fri flyt :) Men på en snodig måte- hadde de fleste kontroll på det meste :) Vi fikk så utolig mye fint og ikke minst Wilma. Hun fikk abslutt alt hun ønsket seg og mer til :) Fantorangen som bare er verdens kuleste bamse fikk hun ikke mindre enn 3 stykker av....men hun koste alle 3 like mye :) Ellers fikk hun masse klær, leker, babycall, sengesett, bamser, badeleker, strikket rosa sett og en fantastisk lampe som onkel Kristoffer hadde laget til henne!! Mammaene fikk også veldig mye fint...for å nevne noe; støvsuger, strykjern, vaffeljern, kjøkkenvekt, penger, badekåper, is-skrape med varme i (til bilen), Nintendo DS(til Mamma Lone fra MamMaria) og sist men ikke mist billetter til den Norske MGP- finalen i spektrum 6 januar:) (til MamMaria fra MammaLone) Så da trenger vi barnevakt ;):):)

Godt uti opp pakkingen måtte vi se oss nødt til å ta en liten kunstpause og inntok da en nydelig riskrem(som selvfølgelig Wilma fikk smake på også) før vi fortsatte opp pakkingen av den enorme gavehaugen under treet.......... nå tenker du kanskje at jeg ikke har nevnt noe om Wilmas soving?? Nei- det har seg slik......at julaften 2009 sov Lillehjertet vårt fra 0900-1100..... THATS IT :) Før hun slokna ved 22.30. Men.....skjønn som hun er; like blid fordè :) Hun var så utslått at hun leet ikke en muskel da vi kledde på henne, satt henne i bilstolen, kjørte hjerm, bar henne opp, kledde av henne og la henne i sengen....før vi klokken 0715 kunne skimte de to små tennene hennen inni et bredt smil gjennom sprinklene på senga hennes *smelt*.

Dette var i grove trekk Wilmas første jul sammen med ene halvdelen av familien- til neste år skal vi reise nordover for å feire julen sammen med MamMarias familie :)





Wilma i sitt ess...på selveste Julaften

Pakker var mere spennende med papiret på....

Vår skjønne lille datter....Solstrålen vår!!!

Siggerud- kokkene som sørget for deilig mat og drikke

Nissefar han er en liten hissigpropp.....


SUKK

MammaLone & Lillehjertet

MamMaria & Lillehjertet

Tålmodige og flinke tanteunger :)

Ebbe og Isabelle var ikke venner..de var sæææærester!

Godguttene til tantene sine :)

Wilma koser seg med Williamen sin :)

To gode venner- Wilma og mormor


Julegavene tok sin tid....

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar