lørdag 20. mars 2010

68 grader nord..

Nå befinner vi oss altså 68 grader Nord, nærmere bestemt på Myre i Vesterålen. Vi kom på tirsdag og den første natten sov vi hos bestefar på Sortland. Lillehjertet var ikke helt i form og hostet masse den kvelden. Flyturen gikk greit, ganske så aktiv den lille saken, men snill og blid! Hun sovnet raskt hos bestefar, men begynte å hoste masse igjen og til slutt kastet hun opp utover hele sengen. Onsdag morgen var formen bedre og vi startet dagen med litt bobler...Det elsket Lillehjertet! Hun lå helt stille og bare koste seg (legg merke til benstillingen..hihi)

Onsdag reiste vi til Myre, til bestemor og Gudfar Inge. Da fikk Lillehjertet smake Boknafisk (torsk) for første gang. Hun gaflet i seg og sa "namnamnam" :) Det er mange å besøke når vi er på Myre og vi reiste for å hilse på Tone der Lillehjertet koste seg med alle lekene til Tilde. MamMaria var hos frisøren og ble helt mørk, men det syntes ikke Lillehjertet var rart i det hele tatt :) MammaLone og Lillehjertet trillet laaaaang tur i vinterværet, blå himmel og stor sol!

Fredagen var det cafetur og hilse på Tina og Tommy.
Lillehjertet krabbet rundt i cafeen og hilste på alle
som var der.
En skikkelig flørt er hun! Satte seg på kne foran alle mennene, gliste og skravlet i vei :) På ettermiddagen kom "Tante" Martine for å kose litt med Lillehjertet og deretter kom Elaine, Karianne og Daniel på besøk.

Lillehjertet ble plutselig veldig lei seg på kvelden, gråt og hadde tydeligvis vondt, så hvis det ikke kommer tenner snart så begynner vi virkelig å lure..Hun sikler og tar seg til munnen, har masse (interessante) bleier og begynner som sagt plutselig å gråte sårt..

Hun har forresten blitt veldig flink til å herme etter ord vi sier eller ting vi gjør. Idag sa vi til henne at hun skulle hente ballongen og jaggu kom hun krabbende med den :)
Smart liten sak vi har!

Idag er det lørdag og vi skal en tur til Sortland for å shoppe litt når Lillehjertet er ferdig med formiddagsluren sin. I kveld skal nemlig mammaene ut på en real bygdefest :)







Lillehjertet og bestemor tuller og tøyser på morgenkvisten..






Mens våren blomstrer for fullt hjemme i Oslo er dette realiteten her vi befinner oss...greit å forlenge vinteren litt...






Kong vinter har ikke reist enda...













Lillehjertet er fascinert av snøen som daler..





1 kommentar:

  1. Ser virkelig ut som Wilma har det bra der oppe i Nord. Flott og lang skriv om hva dere bedriver dagene med i Nord. Kos dere masse videre. Oslo holder vi fortet sterkt til dere kjem heim:)

    SvarSlett