tirsdag 9. mars 2010

Oss to alene....

Nå er det bare en natt igjen så kommer MammaLone hjem fra Hemsedal, hvor hun har vært på "husmorferie" sammen med en kollega /venninne. Jeg og Lillehjertet har storkost oss, men vi kjenner begge to at vi savner MammaLone. Imorgen skal vi på babysvømming- og Lillehjertet har blitt en skikkelig fisk i vannet. Nå sitter hun på kanten å kaster seg selv ut i vannet- og når hun kommer opp skinner ansiktet hennes som solen. Dette er det siste kurset vi skal gå på, men vi har lovet hverandre å være flinke å dra i bassenget ofte. Ellers så har vi kost oss inne og ute disse dagene....ENDELIG har vårstemningen kommet (iallefall når solen skinner fra skyfri himmel) og det er kjempedeilig å endelig kunne gå ut uten at man holder på å fryse ihjel:) Idag har vi vært hos Gu`mor Tale og August.....Lillehjertet elsker å være sammen med andre barn og leker kjempefint med dem.....tror ikke hun blir noe problem å få i barnehage :) Heldigvis skal hun ikke i barnehage før 1 august- så trenger ikke tenke på det enda :)










3 kommentarer:

  1. Gratulerer med ny blogg :o) Synd den forrige klikka litt, men da får vi følge denne fra nå av:o) Veldig fin den har blitt allerede :O)

    Klem

    SvarSlett
  2. Tusen takk :) Litt sånn i hu og hast....har loveet meg selv at jeg skal bli flinkere til å blogge...hittil har det vært Lone som har vært flinkingen :)

    SvarSlett
  3. Hehe, er kjempekoselig å lese andres blogger, og når man kommer mer inn i det, så blir det en del av den daglige kosten=) Hehe. Tar jo bare 5 min å blogge litt =) Syns dere er flinke begge to jeg..
    Kose dere når Lone kommer hjem da. Alltid godt og få samlet familien etter noen dager fra hverandre.. =)

    SvarSlett