torsdag 6. mai 2010

Besøk i barnehagen!

Vi har vært veldig dårlige på blogging i det siste, dagene går jo altfor fort!! Siden sist så har det skjedd endel, hvor skal man begynne...Idag har vi ihvertfall vært på besøk i barnehagen der Lillehjertet skal begynne i august. Vi har jo vært litt skuffet ettersom hun fikk 7 valget på lista, men "tenk positive tanker og det positive skjer.."uansett, barnehagen er en liten 1 avdelingsbarnehage med 9 barn under 3 år. I august kommer det 8 nye og det er jo fint for Lillehjertet slik at hun ikke blir den eneste nye. De voksne var veldig hyggelige og selv om lokalet var veldig nedslitt og gammelt så er det kanskje ikke så mye de trenger de første årene. Lillehjertet var litt skeptisk i starten, klenget seg til oss og ville ikke snakke med noen. Etterhvert ble hun varm i trøya, hoppet rundt på knærne og tok sin plass :) Ellers har hun fått 10 tenner (dvs de siste 8 på under en måned) og blant dem 3 jeksler. Huff, har vært noen tøffe dager, men lille tøffa vår holder ut! I helgen var vi på grilling i Hvervenbukta, deilig at sommeren endelig nærmer seg. Litt ambisiøst av de som lå i bikini kanskje..sååå varmt var det ikke..Lillehjertet storkoste seg og ble rasende da hun ikke fikk krabbe i vannet. Hun kommer til å elske strandlivet til sommeren! Etter strandturen var vi i bursdag og feiret William som ble 8 år, Lillehjertet er fortsatt redd for menn med bart...Det fikk vi bekreftet!! :)
Mandag var snuppa vår med på håndballkamp, det var spennende! Hun satt musestille på fanget til Hilde gjennom hele kampen. Tror nok hun var mektig imponert over mammaene sine :) Vi vant jo som sagt serien og rykket opp i 1 div, så blir litt tøffere denne sesongen. Vi gikk ihvertfall på sesongens første tap, kjedelige greier...Bedre stemning på opprykksfesten forrige fredag :) Da koste Lillehjertet seg hos mormor mens mammaene slo ut håret :) Bestemor var en liten tur i Oslo i forrige uke også og idag har bestefar og Helga vært innom en liten tur før de skulle i konfirmasjon. Koselig å se familien igjen!
Tja, sikkert mye mer som har skjedd, men sånn går det når man er dårlige på blogging om dagen. Mamma Lone skal snart begynne å jobbe igjen, det blir litt rart! Huff, skummelt å tenke på at Lillehjertet snart skal i barnehagen...


Lillehjertet digger det nye bilsetet sitt!

Tille Sofie og Wilma deler ostepop på stranda :)

Deilig med sand

Trollet vårt

Nyter strandlivet

Strandløven

MamMaria og Lillehjertet i vannkanten

4 kommentarer:

  1. Så mange fine bilder :-) Også så fint bilsete hun har fått seg! Hva slags merke er det, og hvor mye kostet det? Skal hun ikke sitte bakovervendt? Koselig og lese oppdateringer på bloggen deres.. :)
    Klem fra tante på landet.. Hihi :o)

    SvarSlett
  2. Hun er kjempefornøyd med setet, kikker ut av vinduet og skravler i vei :) Hun sitter bakovervendt, jeg tok bildet fra baksetet :) Vi dro til Sverige vi, sparte 800 kr...Det er et Besafe x3 tror jeg det het..Kostet 3700 SEK, altså 2900 NOK..:) Her hjemme koster det 3700 tror jeg..

    SvarSlett
  3. Det tror jeg på! De ser jo så mye bedre når de sitter i det sete der.. Matheo må få seg ett nytt sete han også :o) Var veldig fint det Wilma har da.. Veldig mye penger spart og..Men tror Matheo må ha en annen farge enn rosa.. Hehe.
    Okei, hehe, da skjønner jeg.. Så ut som hun satt den vanlige veien.. Hehe.. Så måtte bare spørre.. :o)

    SvarSlett
  4. De hadde masse forskjellige farger..jeg prøvde å ymte frempå med noe nøytralt, men det ble rosa gitt :) Var jo det fineste da..hihi..Får ta oss en familietur til Sverige hele gjengen en dag!

    SvarSlett