søndag 9. mai 2010

Super helg!

I helgen har vi kost oss skikkelig i det nydelige været. På fredag dro vi ned til Ekeberg og koste oss med alle dyrene og lekte litt i parken der. Wilma klappet geitene og sa "bæ-bæ" hele tiden :) Hun elsker å krabbe rundt på bakken og leke med sand og vi flirte litt da hun rakte oss en stooor, fin kongle og sa "æsj". Det var absolutt ingen kongle, men ganske riktig en æsj-bæsj..:)
I går var vi på Foreldre &; Barn festivalen på Hellerudsletta sammen med Katrine, Trine, Tille Sofie og Lars Kasander. Lillehjertet fikk hilse på Byggmester Bob, Ole Brum og masse søte dyr, vi fikk handlet litt kule klær til snuppa og storkoste oss både store og små! Lillehjertet fikk også sin aller første hårbørste! Nå begynner hun jo å få masse hår :)Vi dro deretter på overnattingsbesøk, de tre små søtingene koser seg skikkelig sammen og når alle de under 1 meter var i seng var det tid for litt rødvin og deilige sommerdrinker for de litt større :) Lillehjertet har blitt så flink til å prate, hermer dyrelyder og alt vi sier. Hun syns det var skikkelig stas å hilse på Bæ-Bæ og kaninene igår :)
Lillehjertet syns kaninene var veldig fine

Pricilla fra Frogner var morsom

Lillehjertet følger med på Ole Brum showet

Klovnen var litt skummel, men jeg vil ha ballong!

Seee hva jeg fikk!

Tidlig krøkes..

Bra heading, Wilma!

Gjengen på bakerste rad :)

Stas å møte Bob!

1 kommentar:

  1. Så ut som dere hadde det kjempefint på festivalen!! Masse nydelige bilder av lille søtnosen! Dere får komme hit og hilse på hestene oppe ved oss en dag også.. hehe:P Gleder oss til dere kommer på torsdag på fest! Hihi. Klem

    SvarSlett