mandag 17. mai 2010

Hurra for 17 mai!

Idag har vi feiret Lillehjertets andre 17 mai, litt mer stas denne gangen :) Dagen startet med deilig frokost hos Thale og Tuva sammen med deres foreldre. Deretter tok vi turen ned til byen (sammen med noen få andre mennesker...) for å se William og Oscar i toget. Lillehjertet var mest opptatt av gassballongene og måtte selvsagt få en..Tradisjonen tro ble det selvsagt pølse og korpsmusikk også! På ettermiddagen dro vi til Ski der vi møtte Halvorsenklanen i Halvorsensvingen. Veldig koselig å se familien igjen! Dagen ble avsluttet hos mormor og besten med pølsefest, kake og is. Onkel Kris, tante Vero, Isabelle og Matheo var også der sammen med oss. Lillehjertet storkoste seg og ble deilig skitten og seig på hele kroppen :) Var deilig å få av seg bunaden da vi kom hjem, Lillehjertet ble puttet i seng, men dagens mange inntrykk gjorde sitt til at hun i skrivende stund fortsatt skravler og turner i senga! Nå ble det faktisk stille, noe som pleier å bety at hun ligger med rumpa i været, oppå dyna, opp ned i sengen...og sover :) En kjempefin dag med venner og familie!! Gratulerer med dagen!! :)
Lillehjertet shower litt på frokosten
venter på toget
Spennende med korps
Ingen 17 mai uten pølse!
Endelig fant vi Williamen vår!
Tante sin godgutt
Vil gå selv!
Borgertoget i Ski
Mammas gulljente
Kusinemoro hos mormor
Lillehjertet og Isabelle
Familieidyll
Lillehjertet og Matheo bøller litt..
Ahhh, deilig med en øl!
Litt sliten nå..

2 kommentarer:

  1. Heihei, så fint å se at dokker kosa dokker. E så artig å læs om alt dokker gjør å bedriv dagan med. E en fin måte å følg dokker på siden vi bor så langt unna.. Savna dokker masse å gleda mæ tell å se dokker igjen snart :) mange klæmma og sussa fra tante Martine :)

    SvarSlett
  2. Heia tante Martine :) Ja, vi hadde en superfin dag...Wilma storkosa sæ (ho va vældig skjettn når vi kom heim- å det e ett godt tegn) :) Koselig at du føll oss på bloggen...vi prøva nu å vær flenk å skriv kvær dag...ideen bak bloggen va at dåkker heime (som desverre e litt førr langt unna) kain føll oss litt i kværdagen å se ho Wilma væks sæ stor (og stærk) :) Lykke te på matte- eksamen....det klara du lætt som en sprætt :) Muss Muss fra Oss 3 te dæ

    SvarSlett